Minden helyszíni kiszállást 5.000,- Ft díj terhel, viszont a munka elvégzésekor ezt jóváírjuk!

Parketta csiszolás

parketta csiszolásA hagyományos parkettánál érdemes oda figyelni a benti hömérsékletre és hogy mennyi ideig szelőztetünk.A szelőztetés ne legyen több 15-percnél a hőmérséklet minimum 15-fok legyen mert a parketta nem szereti a hosszú távú hideg levegőt.Parketta felújitásnál érdemes oda figyeélni a meglévő parkettánkra legyen le papírozva takarva és foliázva hogy meg védjük minden fajta sérüléstől és viz től!!!A megrendelőket kérem legyenek szíves oda figyelni ezekre.                         
                          Parketta csiszolás hézagtömítéssel   
A felületet durva 36-os durva szemcseméretűvel, majd közepes 60-80-as szemcseméretűvel csiszoljuk, finomítás 100-120-as szemcseméretűvel történik szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézagtömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt szükség szerint150-es szemcseméretűvel vagy egytárcsás polírozógéppel érjük el.Hézag tőmítésnél tudni kell mozgo parkettánál nem lesz tartós a hézagolás.Ezért érdemes a mozgást meg szüntetni ragasztással vagy szegezéssel.Hézag tőmítás lehet hagyományos vagy speciális hézagoló szerek amik lehetnek vizes bázisu vagy oldószeres tőmítök.

2500 Ft/nm - 3500 Ft/nm (anyagszükségletől függően)

A parketta csiszolása hézag tömítés olajozása
A felületet durva, majd finom csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A következő csiszolást szükség szerint 150-es szemcseméretűvel végezük vagy egytárcsás polírozógéppel végezzük el.  Az olajozáshoz Auro Nr.125 olajat használunk. Az eredmény egy természetes hatású, színeiben tüzesen élő, markáns erezetű parketta lesz. Az olajozott viaszolt parketták a későbbiekben rendszeres ápolást igényelnek.
5500 Ft/nm-tól

A parketta csiszolása hézag tömítés olajozása, viaszolása
A felületet durva, majd finom csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A következő csiszolást  szükség szerint 150-es szemcseméretűvel vagy egytárcsás polírozógéppel végezzük el.  Az olajozáshoz Auro Nr.125 olajat használunk. Másnap, az olaj kikeményedése után még egy polírozás egytárcsás géppel, majd Auro171 keményviaszt dörzsölünk a felületbe. A végeredmény természetes hatású, színeiben tüzesen élő, markáns erezetű parketta lesz, melyet a keményviasz még ellenállóbbá tesz. Az olajozott, viaszolt parketták a későbbiekben rendszeres ápolást igényelnek.
5800 Ft/nm-tól