Parketta lakkozás

Szolgáltatások

06 (30) 990-17-78
info@parkettacsiszolas.info

Minden helyszíni kiszállást 5.000,- Ft díj terhel, viszont a munka elvégzésekor ezt jóváírjuk!

A felületet durva szemcseméretűvel, majd finom szemcseméretűvel csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézagtömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt 150-es szemcseméretűvel vagy egytárcsás polírozógéppel érjük el. Alapozás Forbó 882 alapozó lakkal történik, első réteget kétszer spaklival, majd két réteg hengerrel. Száradás után visszük fel, hengerrel az első réteg Forbó 867 fedőlakkot. Másnap egy egytárcsás géppel egy köztes csiszolást végzünk, majd még egy réteg Forbó 867 kerül a parkettára. A végeredmény egy természetes hatású, selyemfényű felület lesz. A Forbó 867 kopásállósága magas, kisebb forgalmú irodák lakkozására is alkalmas. A Forbó 882 és 886 környezetbarát lakk.
5500 Ft/nm-től


Parketta csiszolása, lakkozása Forbó 855-ős 867-es (Német) fedőlakkal – irodai minőség

A felületet durva szemcseméretűvel, majd finom szemcseméretűvel csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt 150-es szemcseméretűvel vagy szükség szerint egytárcsás polírozógéppel érjük el. Alapozás Forbó 882 alapozó lakkal történik, első réteget kétszer spaklival, majd két réteg hengerrel. Száradás után visszük fel hengerrel az első réteg Forbó 867 fedőlakkot. Másnap egy egytárcsás géppel egy köztes csiszolás történik, majd még egy réteg Forbó 867 kerül a parketta felületére. A végeredmény egy természetes hatású, selyemfényű vagy igény szerint fényes felület lesz. A Forbó 883 kopásállósága igen magas, nagyobb forgalmú irodák, sportpályák lakkozására is alkalmas.
A Forbó 882 és 867-es környezetbarát lakk.
5500 Ft/nm-től

Parketta csiszolása, lakkozása Bona Traffic (Svéd) fedőlakkal
A felületet durva szemcseméretűvel, majd finom szemcseméretűvel csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt szükség szerint 150-es szemcseméretűvel vagy egytárcsás polírozógéppel érjük el. Az alapozás Bona Prime alapozó lakkal történik, első réteget kétszer spaklival, majd kétszer hengerrel. Száradás után visszük fel hengerrel az első réteg Bona Traffic fedőlakkot. Másnap egy egytárcsás géppel egy köztes csiszolás végzünk el, majd még egy réteg Bona Traffic kerül a parkettára. A végeredmény egy természetes hatású, matt vagy igény szerint selyemfényű felület lesz. A Bona Traffic kopásállósága extra magas, nagyobb forgalmú irodák, sportpályák, üzletek lakkozására kifejezetten ajánlott. A Bona Traffic kétkomponenses, környezetbarát lakk, jelenleg a legtartósabb lakk a világon.
8500 Ft/nm-től

Parketta csiszolása és pácolása anyaggal, munka díjjal együtt 7500 Ft/nm.
Keményfa lépcső csiszolása és pácolása, lakkozással 7500 Ft/db anyaggal és munka díjjal együtt.  

Árajánlat és szaktanácsadás

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Adatvédelmi nyilatkozat