További parketta munkák

Szolgáltatások

06 (30) 990-17-78
info@parkettacsiszolas.info

Minden helyszíni kiszállást 5.000,- Ft díj terhel, viszont a munka elvégzésekor ezt jóváírjuk!

Parketta hézagok kitöltése erősen mozgó parketta esetén
4000 Ft/nm – 4500 Ft/nm

A parketta színezése Bona Create rendszerrel
A felületet durva szemcseméretűvel, majd finom szemcseméretűvel csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt több lépcsőben csiszolva, egytárcsás polírozógéppel érjük el. Ezeket a csiszolásokat, 100 és 320 közötti szemcsefinomságú csiszolóanyagokkal végezzük. Ezután a megrendelő kilenc színből, illetve ezek kombinációjából választhatja ki a kívánt színt. A Bona Create rendszerrel színezett parkettákat igény szerint lakkal vagy olajjal is kezelhetjük.
4500 Ft/nm – 7000 Ft/nm

Szegőléc felrakása
A hagyományos parketták szegőléceit (tölgy, bükk, akác, kőris) munkáinkhoz biztosítjuk, illetve szállítjuk. Ezeket a léceket első osztályú minőségben, 1,5-2 méter hosszban tartjuk raktáron. Kizárólag a felrakott folyómétert számoljuk fel, a hulladékot nem.
1200 Ft/fm-től

Parkettajavítások, pótlások
Minden parkettajavítási munkát meg tudunk oldani. Kezdve a kályhahelyek pótlásától a különböző fal áttörések javításáig. A különleges, nem szabványméretű parketták pótlásához szükséges anyagot legyártjuk. Viszont az ilyen megrendelések személyes felmérést és árajánlatot igényelnek.

Árajánlat és szaktanácsadás

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Adatvédelmi nyilatkozat