Parketta csiszolás

Szolgáltatások

06 (30) 990-17-78
info@parkettacsiszolas.info

Minden helyszíni kiszállást 5.000,- Ft díj terhel, viszont a munka elvégzésekor ezt jóváírjuk!

Hagyományos parkettánál érdemes oda figyelni a benti hőmérsékletre és arra, hogy mennyi ideig szellőztetünk. A szellőztetés ne legyen több 15-percnél, a hőmérséklet minimum 15-fok legyen, mert a parketta nem szereti a hosszú távú hideg levegőt. Parketta felújításnál érdemes oda figyelni a meglévő parkettánkra, legyen le papírozva, valamint takarva és fóliázva, hogy meg védjük minden fajta sérüléstől és víztől!!! A megrendelőket kérem, hogy legyenek szívesek oda figyelni ezekre.


Parketta csiszolás hézagtömítéssel
A felületet durva 36-os durva szemcseméretűvel, majd közepes 60-80-as szemcseméretűvel csiszoljuk, utána finomítjuk, amely 100-120-as szemcseméretűvel történik, szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézagtömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt szükség szerinti 150-es szemcseméretűvel vagy egytárcsás polírozógéppel érjük el. Hézagtömítésnél tudni kell, hogy a mozgó parkettánál nem lesz tartós a hézagolás. Ezért érdemes a mozgást megszüntetni ragasztással vagy szegezéssel. Hézagtömítés történhet hagyományos vagy speciális hézagoló szerekkel, amik lehetnek vizes bázisú vagy oldószeres tömítők.
5500 Ft/nm-től (anyagszükséglettől függően)


A parketta csiszolás és hézagtömítés olajozása

A felületet durva szemcseméretűvel, majd finom szemcseméretűvel csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézagtömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A következő csiszolást szükség szerint 150-es szemcseméretűvel végezzük vagy egytárcsás polírozógéppel folytatjuk.  Az olajozáshoz Auro Nr.125 olajat használunk. Az eredmény egy természetes hatású, színeiben tüzesen élő, markáns erezetű parketta lesz. Az olajozott viaszolt parketták a későbbiekben rendszeres ápolást igényelnek.
7500 Ft/nm-től


A parketta csiszolása hézag tömítés olajozása, viaszolása

A felületet durva szemcseméretűvel, majd finom szemcseméretűvel csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A következő csiszolást  szükség szerint 150-es szemcseméretűvel vagy egytárcsás polírozógéppel végezzük el.  Az olajozáshoz Auro Nr.125 olajat használunk. Másnap, az olaj kikeményedése után még egy plusz polírozás, egytárcsás géppel, majd Auro171 kemény viaszt dörzsölünk a felületbe. A végeredmény itt is egy természetes hatású, színeiben tüzesen élő, markáns erezetű parketta lesz, melyet a kemény viasz természetesen még ellenállóbbá tesz. Az olajozott, viaszolt parketták a későbbiekben rendszeres ápolást igényelnek.
7800 Ft/nm-től

Árajánlat és szaktanácsadás

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Adatvédelmi nyilatkozat