Minden helyszíni kiszállást 5.000,- Ft díj terhel, viszont a munka elvégzésekor ezt jóváírjuk!

Parketta lakkozás

parketta lakkozásParketta csiszolása, lakkozása Forbó 882-ős 867-es (Német) fedőlakkal irodai minőség
A felületet durva, majd finom csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt 150-es szemcseméretűvel vagy egytárcsás polírozógéppel érjük el. Alapozás Forbó 882 alapozó lakkal történik, első réteget kétszer spaklíval, majd két réteg hengerrel. Száradás után visszük fel hengerrel az első réteg Forbó 867 fedőlakkot. Másnap egy egytárcsás géppel egy köztes csiszolás, majd még egy réteg Forbó 867 kerül a parkettára. A végeredmény egy természetes hatású, selyemfényű felület lesz. A Forbó 867 kopásállósága magas, kisebb forgalmú irodák lakkozására is alkalmas. A Forbó 882 és 886 környezetbarát lakk.

4500 Ft/nm-tól

Parketta csiszolása, lakkozása Forbo 855-ős 867-es (Német) fedőlakkal irodai minőség
A felületet durva, majd finom csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt 150-es szemcseméretűvel szükség szerint vagy egytárcsás polírozógéppel érjük el. Alapozás Forbó 882 alapozó lakkal történik, első réteget kétszer spaklival, majd két réteg hengerrel. Száradás után visszük fel hengerrel az első réteg Forbó 867 fedőlakkot. Másnap egy egytárcsás géppel egy köztes csiszolás, majd még egy réteg Forbó 867 kerül a parkettára. A végeredmény egy természetes hatású, selyemfényű vagy igény szerint fényes felület lesz. A Forbó 883 kopásállósága igen magas, nagyobb forgalmú irodák, sportpályák lakkozására is alkalmas. A Forbó 882 és 867-es környezetbarát lakk.
4500 Ft/nm-tól

Parketta csiszolása, lakkozása Bona Traffic (Svéd) fedőlakkal
A felületet durva, majd finom csiszoljuk, a szükséges szemcseméretekkel és számban. A hézag tömítés után újból szalagos géppel finomítjuk tovább a parkettát, egészen 120-as finomságig. A végeredményt 150-es szemcseméretűvel szükség szerint vagy egytárcsás polírozógéppel érjük el. Az alapozás Bona Prime alapozó lakkal történik, első réteget kétszer spaklival, majd kétszer hengerrel. Száradás után visszük fel hengerrel az első réteg Bona Traffic fedőlakkot. Másnap egy egytárcsás géppel egy köztes csiszolás, majd még egy réteg Bona Traffic kerül a parkettára. A végeredmény egy természetes hatású, matt vagy igény szerint selyemfényű felület lesz. A Bona Traffic kopásállósága extra magas, nagyobb forgalmú irodák, sportpályák, üzletek lakkozására kifejezetten ajánlott. A Bona Traffic kétkomponenses, környezetbarát lakk, jelenleg a legtartósabb lakk a világon.
7500ft/nm-től


Parketta csiszolása pácolása anyaggal munka díjjíl együtt 6500ft/nm.
Keményfa lépcső csiszolása pácolása lakkozásal 6500ft/db anyaggal munka díjjal együtt..