Minden helyszíni kiszállást 5.000,- Ft díj terhel, viszont a munka elvégzésekor ezt jóváírjuk!

Parketta nyikorgás

parketta csiszolásParketta nyikorgás megszüntetése bontás nélkül és parketta nyikorgás javítása.
Szegezet parkettánál injektálással a parketta alá jutatom a ragasztó anyagot bontás nélkül.90-95% szünik meg a nyikorgás mozgás.
Javítani bár mikor lehet.Speciális prémium mínőségű ragasztó anyag.

A parketta nyikorgás megszüntetése ragasztó hab anyaggal történik, amit a parketta alá bejutatók. A parkettát 6mm fúrószárral megfúrom, a lukon keresztül kerül be az anyag majd le dugózóm 6mm fa tiplivel. 95%-ban működik és bármikor javítható.A norma habb 1db flakon 3nm.Plusz habbanyag fogyás 1db-3500ft.A vidéki munkáknál ha javitani kell a parkettát kiszálási dij van területől fügően. 5-év garanciával!A javitásnál fel merülő anyag plusz költséget jelent.

A másik megoldás fel kell szedni a parkettát sorba rakni majd 8mm-től 2-cm vastag OSB-lapot lerögzítek a vak padlóra facsavarokkal. Erre ragasztóm rá a felszedet parkettát csiszolóm lakkozom 100%-os munka.
A megrendelő igénye szerint.

Ragasztott parkettánál bármikor lehet a parketta nyikorgást javítani, de csak oldószeres ragasztóval, nem vizes bázisúval, mivel a nedvesség tartalmat elszívja a parketta, ez által dagadás keletkezik. Szegezett parkettát is át lehet rakni, de feltétlen jónak kell lenni-e a vak padlónak.

Ragasztott parkettát is át lehet rakni, viszont azt csak oldószeres ragasztóba lehet rakni.
Parkettapótlást, bármilyen parketta után lehet gyártani a megrendelő igénye szerint.

Köszönöm, Tanács Vince