Parketta nyikorgás

Szolgáltatások

06 (30) 990-17-78
info@parkettacsiszolas.info

Minden helyszíni kiszállást 5.000,- Ft díj terhel, viszont a munka elvégzésekor ezt jóváírjuk!

A parketta nyikorgás megszüntetése bontás nélkül és parketta nyikorgás javítása.
Szegezett parkettánál injektálással a parketta alá juttatom a ragasztó anyagot, bontás nélkül. Ezután 90-95%-ban megszűnik a parketta nyikorgás és mozgás.
Javítani bár mikor lehet. Speciális prémium minőségű ragasztó anyag.

A parketta nyikorgás megszüntetése ragasztó hab anyaggal történik, amit a parketta alá bejuttatok. A parkettát 6 mm fúrószárral megfúrom, a lukon keresztül kerül be az anyag, majd ledugózóm 6 mm fa tiplivel. Ez így 95%-ban működik és bármikor javítható. A norma hab 1 db flakon 3 nm. Plusz habanyag fogyás 1 db-3500 Ft. A vidéki munkáknál, ha javítani kell a parkettát kiszállási díj van, területtől függően. 5-év garanciával vállalom a munkáimat! A javításnál felmerülő anyag plusz költséget jelent.

A másik megoldás, hogy fel kell szedni a parkettát, sorba rakni, majd facsavarokkal 8 mm-től 2-cm vastagságig OSB-lapot lerögzíteni a vak padlóra. Erre ragasztóm rá a felszedet parkettát, utána csiszolóm és lakkozom, így elérhető a 100%-os munka.
A megrendelő igénye szerint.


Ragasztott parkettánál bármikor lehet a parketta nyikorgást javítani
, de csak oldószeres ragasztóval, nem vizes bázisúval, mivel a nedvesség tartalmat elszívja a parketta, ez által dagadás keletkezik. Szegezett parkettát is át lehet rakni, de feltétlen jónak kell lenni-e a vak padlónak.

Ragasztott parkettát is át lehet rakni, viszont azt csak oldószeres ragasztóba lehet rakni.
Parkettapótlást bármilyen parketta után lehet gyártani a megrendelő igénye szerint.

Köszönöm, Tanács Vince
Árajánlat és szaktanácsadás

Kérjen ingyenes árajánlatot!

Adatvédelmi nyilatkozat